23. syyskuuta 2008

No, nosta nyt vaikka satatonnii.

Hellou ystavat ja suku!
Alkaa kuulkaas olla meilla pojilla jo reilu viikko Ulan Batoria takana - kyllapa aika rientaa! UBhan ei varsinaisesti kaupunkina ole mikaan reppureissaajan mekka; merkittavimmat nahtavyydet on parissa paivassa koluttu ja sitten kun on aikansa harhaillut pakokaasunkatkuisilla kaduilla alkaa mieli jo halajamaan maaseudun raikkauteen.
Tylsaksi aika ei sentaan ole paassyt kaymaan: viikonloppuna oli pienimuotoiset naamiaisbileet yhdessa artgalleryssa, teemana oli mustalaisuus - eli meidan ei tarvinnu paljoo satsata rekvisittaan. :) Paul on myos tehnyt jo kahteen otteeseen pitsaherkkua - eli ruuissa on pysytty! Kaiken huipuksi tavattiin tanaan paikallisella keskusaukiolla, Tshingiksen valvovan silman alla, ystavamme Matti ja Anu Uukuniemelta (Tuo mystinen kyla jossa jokatoisesta lapsesta kasvaa reissuruuna.) - eli tuttujakin taalla pyorii.
Joo, siina olikin ajatusviivaa ja kuluneita fraaseja kerrakseen. Totuus kuitenkin on etta meininkia on riittanyt. Paul tuli tuossa juuri toista ja mainitsi etta tanaan olisi paikallisen salibandyporukan treenit, ilmeisesti me ollaan nyt menossa sinne esittelemaan suomalaista osaamista. Allekirjoittaneen jalat on kylla ihan muussia eilisesta vuorenvalloituksesta mutta eikohan se siita lahde. Mahtavat maisemat taalla heti kun vahan raaskii kavella, pitaa laittaa kuvamateriaalia.
Ilokseni voin muuten kertoa etta Kiinan viisumit kaytannossa jo lammittavat taskunpohjiamme! Meinasi jo alkaa tuntumaan hankalalta, kun selvisi etta junaliput ei kelpaa eli exit lentolippu on ehdoton vaatimus jos mielii lohikaarmeiden maahan. Kohtalo oli kuitenkin meille suopea ja tapasimme paikallisessa rarvintolassa espanjalaisen herrasmiehen nimelta Don Carlos. Han johdatti meidat seuraavana paivana matkatoimistoon josta saimme ostaa noin viidella eurolla "lentoliput" Pekingista Tokioon. Viisumitiskilla ne menivat taydesta kuin vaara raha, ja lokakuun alkupuolella pitaisi nyt siis tuon luvatun mantereen avata meille sylinsa. Jiihaa.
Lahitulevaisuus on myos kutkuttava! Huomenna lahdetaan Matin ja Anun kanssa maaseudulle eraan luostarin lahistolle kansallispuistoon vaeltelemaan. Toivottavasti loydetaan halpa&hyva jurtta josta tehdaan basecamppi. Mutta talla eraa adioos!

- Traveller Heikki

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

haha! MAHTAVAAAA!

GnurF